Liefdesceremonie

“The meaning of life is that it is to be lived.”

– Bruce Lee

Hoera, jullie houden van elkaar en willen dit vieren!
En terecht, want jóngens, liefde voelen voor elkaar is zó bijzonder.

Als je na vele jaren samen nog steeds liefde voor elkaar voelt moet dat zéker gevierd, maar ook nieuwe liefde of hernieuwde liefde is een moment van betekenis waard. Bij liefdesceremonies denk je misschien snel aan het huwelijk, maar dat kan ook anders. Misschien willen jullie helemaal niet trouwen, of zijn jullie allang getrouwd.

Een liefdesceremonie draait om jullie liefde voor elkaar en dat is belangrijk. Dat kan dus met, maar ook zonder een voltrekking van een Burgerlijk Huwelijk. Ik ben dol op de liefde, op ceremonies, op speciale momenten en op diepgang. Met alle liefde help ik jullie om een prachtige liefdesceremonie te maken die past bij wie jullie zijn.

Dat doe ik graag als:

✤ Zelfstandig Liefdesambtenaar
Ik maak een onvergetelijke liefdesceremonie waarin jullie liefde en verbintenis worden gevierd op een manier die echt bij jullie past.

✤ Zelfstandig Trouwambtenaar als je ook graag door mij getrouwd wordt
Ik leid jullie ceremonie en voltrek ook jullie huwelijk*

✤ Coach van jullie persoonlijke Babs
Ik begeleid jullie Babs graag om een fantastische speech voor te bereiden en jullie ceremonie goed te kunnen leiden.

*Goed om te weten
Als jullie graag willen dat ik jullie burgerlijk huwelijk voltrek als trouwambtenaar, weet dan dat dit in de meeste gemeenten in Nederland mogelijk is, in Amsterdam is dat bijvoorbeeld geen enkel probleem. Een enkele gemeente werkt alleen met hun eigen wettelijke ambtenaren. Vraag goed na in de gemeente waar jullie willen trouwen of zij ook werken met zelfstandig trouwambtenaren zoals ik.

SOLO WEDDING

Dat bestaat natuurlijk niet en daarom heb ik het op de kaart staan. 
Want waarom zou je trouw beloven aan een ander maar niet aan jezelf?!

Ik vind het idee achter een solo wedding fantastisch. Met jezelf een verbintenis aangaan. De liefde voor jezelf vieren. Uitspreken dat zelfliefde belangrijk is. Waarom zouden we dat eigenlijk alleen bij een coach op de bank beamen en er niet gewoon een viering aan wijden?!

Ik zet jou graag in het zonnetje en maak jouw solo wedding tot een onvergetelijk moment. Dus als je eraan toe bent om trouw te beloven aan jezelf, dan ben ik helemaal de jouwe!

Voor alle liefdesceremonies maak ik een prijs op maat.