Anderen over
de bar

“Gratitude turns what we have into enough.”

– Melody Beattie

“Daniëlle heeft haarfijn aangevoeld wat er op een dieper niveau bij mij leefde.
Het hele ritueel heeft ze uiterst zorgvuldig gecreëerd en met liefdevolle aandacht uitgevoerd. Het heeft er absoluut aan bij gedragen dat ik mij kon openstellen voor een nieuw begin.”
Monique
Coach
“Lieve Daniëlle, wat schreef jij voor mij een prachtige rede en wat droeg je hem op jouw karakteristieke manier, vol gevoel, ook prachtig voor. Je raakte mij diep met je woorden en je stem, drukte mij met mijn neus op de feiten, deed mij de wond en het verdriet erkennen en hielp tegelijkertijd te helen. Nog steeds als ik je woorden nalees schiet ik vol en ben ik je dankbaar!”
Jade Groenhart
“Daniëlle heeft alle tijd en aandacht genomen om zich eerst te verdiepen in ons, alvorens met een ritueel op maat te komen. Mede door haar energieke persoonlijkheid weet zij te raken. Het ritueel vroeg om reflectie, maar ook om actie. Al met al een bijzondere belevenis. Ik had het niet willen missen.”
Esther Sprey
Zangeres
“Een ritueel dat passend is voor 150 zangeressen in corona tijd vraagt om een specialist. Daniëlle voelt heel goed aan wat gewenst is, denkt mee, vraagt door en gaf op een mooie en originele wijze uiting aan de stem van iedere zangeres van het Goois Vrouwenkoor. Onze dank is groot voor dit prachtige ritueel.”
Inke Logtenberg-Steenman
Voorzitter Goois Vrouwenkoor - Hilversum