Over Daniëlle

“Everytime I find the meaning of life, they change it.”

– unknown

In 2002 studeerde ik af aan het Brabants Conservatorium als uitvoerend artiest. Tien jaar lang deed ik ervaring op in het theater en speelde in Nederland en Duitsland in verschillende musicals. Na mijn laatste performance in 2011 als “Killer Queen” in de musical “We Will Rock You”, maakte ik kennis met het bedrijfsleven. Bij Speech Republic heb ik zes jaar lang als Speech Coach met veel plezier de top van het bedrijfsleven en de politiek getraind en gecoached.

Daarnaast heb ik me als coach en trainer verder ontwikkeld door opleidingen te volgen in coachingstechnieken zoals Voice Dialogue, Speels Coachen, Traumatherapie methode van Franz Ruppert en Natuurcoaching. Ook op het gebied van de stem volg ik al ruim tien jaar les in de kunst van het luisteren en de Lichtenberger methode.

En omdat de innerlijke groei van de mens me hevig interesseert en ik het niet kan laten om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik in 2020 een opleiding in Ritueel Studies afgerond aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht. Met die nieuwe en reeds verworven kennis heb ik de Rituelenbar opgericht