Persoonlijk empowerment
traject

“Zie, dit is levenskunst:
zich van de zwaarwichtige waandenkbeelden des levens te bevrijden, en fijntjes te glimlachen over het grote moeten.”

 – Christian Morgenstern

 

 – 1-op-1 coachingstraject – 

In je kracht staan betekent vertrouwen hebben in het leven en jouw bijdrage daaraan. Niets voelt krachtiger dan zelf iets voor elkaar krijgen en dat gaat jou in dit traject lukken.

Meerdere keren in je leven kom je op zo’n punt dat je bewust of onbewust de balans opmaakt. De aanleiding tot deze vragen kan een verandering of gebeurtenis in je leven zijn die je zelf in werking hebt gezet of die je is overkomen, zoals een burn-out of verandering van werk. Ineens vraag je je af of dit het leven is dat je wilt leiden?

Het ontbreekt je schijnbaar aan niets en je wil niets liever dan je gelukkig en tevreden voelen, maar het lijkt alsof alles op losse schroeven staat. Misschien heb je keuzes gemaakt waar je spijt van hebt of is het leven anders gelopen dan je had verwacht. Soms is het nodig om te rouwen en afscheid te nemen voor je verder kunt. Het kan ook goed zijn dat je jouw nieuwe weg al ziet en bekrachtiging zoekt om dit vorm te geven in je leven.

Dit traject biedt de coaching die jij nodig hebt, want je gaat niet op zoek naar wat jou gelukkig maakt, maar wat jouw leven betekenis geeft. Ik creëer met jou het ritueel dat jij nodig hebt om verder te kunnen en dat ritueel gaan we professioneel uitvoeren.

Aan het eind van dit traject heb jij de eerste stap naar een nieuw begin gezet en ga je vol vertrouwen op pad met jouw krachtige en tevreden zelf.

De prijs van dit traject bedraagt €1.995,-.

In totaal vijf bijeenkomsten, inclusief ontwerp en uitvoering van het afsluitend ritueel. De inhoud van de sessies en het ritueel worden op maat afgestemd na een persoonlijke intake.