Ritueel cadeau

“I get by with a little help from my friends.”

– the Beatles

Een op maat gemaakt ritueel is een cadeau voor de ziel.

Dit is een “ik zou willen dat ik iets voor je kon doen” cadeau! Het is een “ik wil je iets van betekenis geven” cadeau. Met dit ritueel op maat geef je precies wat er nodig is om de ziel van de gelukkige ontvanger te verlichten en te verwarmen.

Het is een krachtig cadeau om te geven aan wie je liefhebt of aan jezelf! Een ritueel cadeau geeft rituele tijd en aandacht.

Een klein ritueel (+/- 30 min) dat ik op maat ontwerp en uitdrukking geeft aan iets dat belangrijk is voor de ontvanger.

Door het ritueel cadeau te geven nodig je iemand uit om naar binnen te keren. Alleen diegene weet wat zijn ziel roert en waar ze tijd en aandacht voor wil ontvangen. Misschien is het rituele tijd om te vieren, los te laten, uit te spreken of iets te eren. Wat het ook is, dit cadeau zal de ziel verwarmen!

Wil je dit cadeau geven? Dat werkt zo:

Neem contact met mij op en vertel me aan wie je dit cadeau wilt doen. Ik schrijf een persoonlijke uitnodiging die jij kunt geven.

De ontvanger van ritueel cadeau vertelt zijn of haar verhaal aan mij door de antwoordbrief te schrijven die in het cadeau zit. De praktijk leert dat het cadeau al bij het schrijven van de brief begint..

Hierna neem ik contact op met degene voor wie het ritueel is en wordt de uitvoeringsdatum van het ritueel gepland.

De Rituelenbar ontwerpt een klein ritueel op maat n.a.v. het verhaal van de ontvanger. Op de geplande datum voer ik het ritueel uit.

Prijs: € 350,00